Blommor - Växter - Inredning - Krukor - Inspiration

Blommor-Växter-Inredning-Krukor-Inspiration

tisdag 28 februari 2012

Så lite till;)

Idag kom det lite mer varor som vi fick packa upp, så nu är det saker ÖVERALLT!
Det är oxå något kludderi med telefonkabeln så det kommer en kille i morgon som ska kolla på detta.

Idag hämtade jag kassaapparaten och kortterminalen. Det går ju inte heller att få igång förren telefon mm funkar.
Kram kram på er!

lördag 25 februari 2012

Lite kvällsgöra!

Ikväll åkte vi ner hela familjen och packade upp ännu mer varor som kommit. Fick mycket god hjälp av sonen min;)
Eftersom jag fick maginfluensa i onsdags så ligger jag lite efter, plus att nu när jag fick se vad som kommit av min största leverans var det bara en tredjedel som kom det andra var restat. Jaha va gör jag nu? Gggaaaaaaaaa.....

tisdag 21 februari 2012

Varor

Idag kom det varor från Våxtorps korgar. Perfekt att de ligger så nära så man bara kan köra dit när man behöver något. Men i detta fallet blev de lite mycket så de kom till mig ist:) i denna lev är det bara en massa nålar, band, påskpynt oasis mm. I morgon kommer det mer varor! Nu trillar dom in...

Vad gäller kylen så funkar den inte. Det går igång men blir inte kall. Det är ju bara en av fördelarna med att ha en kyl, att den blir just kall;) Kylteknik kommer och ska kolla om de kan få igång den, så håll tummarna att det inte blir på tik för dyrt!
Kram kram

söndag 19 februari 2012

Helt slut!

Idag har vi varit i butiken heela dageeen! Efter ca tre timmar kom mamma och Lennart förbi och hälsade på, då tog de med sig Leo hem till sig;) sååå snällt. Det är guld värt! En kompis hjälpte till idag med att skruva upp hyllor, pappershållare, lampor mm. Nu känner man att man är på banan igen! I morgon jobbar jag i Båstad så då blir det inte något gjort från min sida. Har bara massa telefonsamtal och mailandes att göra! Måste fixa sopkärl, dekal på fönstret med min logga. Har oxå förstått att man var tvungen att ansöka om bygglov för att få hänga upp skylten, så den kommer nog inte komma upp innan öppning;( nu ska jag sova så jag orkar hämta tulpaner i morgon innan jobbet! Kram kram

lördag 18 februari 2012

KYL, IKEA & en massa regn!

Idag gick vi upp tidigt för att åka ner till Skåne Tranås för att hämta en blomsterkyl som jag köpt. Sedan bar det iväg till IKEA i Helsingborg. Kompletterade med lite småsaker som behövdes! Stannade även till i butiken i Båstad och hämtade en soffa och en gammal dörr. Dörren ska vara i skylten som avskärmare. ( ska visa er i morgon ). Soffan ska få en plats nere i köket som lite mys;)
Imorgon är det dax för en hel del att bli färdigt. Ska fota massa och visa er! Kram kram

torsdag 16 februari 2012

Första pallen!

Första varorna har anlänt till butiken;) det bara kliar i fingrarna att få packa upp. Men de får vänta lite, måste ju få lite mer iordning här innan det packas upp!
Ska visa er sedan vad som kom från Strömshaga!

söndag 12 februari 2012

Nya dynor.

Köpte stolar på loppis som jag nu har målat vita. De ska vara nere i köket. Det satt ett gammalt tyg, egentligen inget fel på det, men jag vill ha ett ljusare och fräschare. Så idag kom syster med familj förbi och hon hade med sig detta DG tyget. Det blir perfekt!

lördag 11 februari 2012

Skåpet

Det fina skåpet jag har köpt i furu får nu en snygg antikvit färg. Visar bild när det är färdigt. Trevlig helg!!!!!

fredag 10 februari 2012

Larm på G!

Nu är Securitas här och installerar larm i lokalen så alla tjuvar förhoppningsvis borta!
Väntar oxå på varor från pil & rotting samt strömshaga idag, men de verkar inte vilja komma;(

fredag 3 februari 2012

Det börjar ta sig....

Detta är från butiken. Det börjar ta form. Ikväll ska hyllorna och bänkskivor slipas och lackas en sista gång. Sedan behövs lite dammsugning och skurning av golven.

En butik skapas!

Den 8 Mars 2012 kommer en ny blomsterbutik att öppnas i Halmstad. Här kommer jag skriva om allt som händer i butiken. Så varför inte börja innan? Ni får vara med i starten hur vi jobbar med butiken fram till start.
Välkomna!